

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Предлагаме ви изпитана рецепта за най-бързия хляб, който може да направите в домашни условия
Потопете се в италианската кухня
Традиционен хляб с хрупкава коричка
Несебърското село, известно със своето плодородие, чернозем и трудолюбиви хора, празнува и се весели на площада пред кметството
Приготвя се много бързо
Вижте как да приготвите рецептата
Предлагаме ви изпитана рецепта за най-бързият хляб, който може да направите в домашни условия
Хлябът с квас се приготвя чрез ферментация вместо с готова мая
Невероятно вкусно
Приготвя се много лесно